Billeder
Forespørgsel
Skriv din forespørgsel i boksen og vi vil vende tilbage til dig
  eller

Profil


Profil

Murerfirmaet Hansen og Hedegaard ApS er et veletableret mindre firma med stolte, solide håndværkstraditioner og mange års erfaring fra branchen. Vi løser alle opgaver indenfor murerfaget i Holstebro og opland radius på ca.50 km, både for private og erhvervskunder; store og små opgaver udføres.


Det blev stiftet af Jan Hansen & Brian Hedegaard Nikolaisen, og ejes i dag er Brian Hedgaard Nikolaisen. Jan Hansen er udlært i 1981, har siden 1986 været selvstændig murermester. Brian Hedegaard Nikolaisen er udlært i 2007 og grundlagde murerfirmaet Hansen & Hedegaard.


Siden starten har vi fokuseret på at skabe kvalitetsløsninger for vores kunder, og vi har altid søgt at være et byggefirma, som tænker kreativt, og ikke er bange for at gå nye veje.


Vi ønsker at fremstå som et seriøst og kvalitetsbevidst murerfirma. Vi sætter dig og dine ønsker højt, og vi rådgiver gerne i beslutningsprocessen. Vi er vandt til at stå på byggepladsen når der skal tages en beslutning så vi mener at være den rette til at give dig en kvalificeret rådgiven.Murerfirmaet Hansen & Hedegaard ApS  |   Vadet 32  |   7500  Holstebro  |   60 62 00 31  |   kontakt@hansenoghedegaard.dk